2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00236 Tudásfejlesztés támogatása a legújabb mesterséges intelligencia eszközök felhasználásával
Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Program – VEKOP-2.1.1-15 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása

Tudásfejlesztés támogatása a legújabb mesterséges intelligencia eszközök felhasználásával

Sikeresen befejeztük legújabb projektünket, amelynek célja egy mesterséges intelligencián alapuló oktatást támogató megoldás fejlesztése volt. Az új rendszer a vállalati emberi erőforrás menedzsment szakemberei számára nyújt innovatív eszközöket a munkavállalók oktatási tartalmainak hatékonyabb tervezésére és optimalizálására.

A projekt adatai:
A projekt címe: Tudásfejlesztés támogatása a legújabb mesterséges intelligencia eszközök felhasználásával
Megvalósulás helyszíne: 1023 Budapest, Bécsi út 4. II. em.
Támogatás összege: 239 678 750 Ft, Támogatás intenzitása: 67,42%
Támogatási döntés dátuma: 2021.07.22.
Projekt megvalósítás tényleges kezdete: 2021.09.01.
Projekt megvalósítás tényleges befejezése: 2024.08.31.
Projekt azonosító száma: 2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00236

Kedvezményezett neve: Invigor Informatika Kft.
Támogató: Innovációs és Technológiai Minisztérium

Sikeresen befejeztük legújabb projektünket, amelynek célja egy mesterséges intelligencián alapuló oktatást támogató megoldás fejlesztése volt. Az új rendszer a vállalati emberi erőforrás menedzsment szakemberei számára nyújt innovatív eszközöket a munkavállalók oktatási tartalmainak hatékonyabb tervezésére és optimalizálására.

Napjaink gyorsan változó üzleti környezetében kulcsfontosságúvá vált a munkavállalók tudásának naprakészen tartása, azonban a megfelelő tréningek kiválasztása és hatékony oktatási stratégiák kidolgozása továbbra is kihívást jelent sok vállalat számára. Az új mesterséges intelligencia alapú rendszerünk ennek a problémának a megoldását tűzte ki célul. Az általunk fejlesztett szolgáltatás intelligensen elemzi a vállalatok oktatási anyagait és személyre szabott, adatvezérelt tréningstratégiákat ajánl.

A projekt során fejlesztett MI rendszerünk képes különböző oktatási tartalmakat – szövegeket, videókat, hangfelvételeket – automatikusan feldolgozni és elemzésre bocsátani. Az intelligens algoritmusok segítségével a HR szakemberek gyorsan megismerhetik a munkavállalók képzési igényeit és személyre szabott javaslatokat kaphatnak a legjobb oktatási módszerek alkalmazására. A rendszer jelentős idő- és költségmegtakarítást biztosít, miközben a tréningek hatékonyságát is növeli.

Az új MI alapú szolgáltatásunk egyik fő előnye, hogy magyarázható mesterséges intelligenciát használ. Ez azt jelenti, hogy a HR szakemberek átláthatják mi alapján hozza meg a rendszer a javaslatait, így biztosítva, hogy az oktatási folyamatok nemcsak hatékonyak, hanem etikusak és átláthatóak is legyenek. Az MI által nyújtott elemzési és előrejelzési képességek segítik a vállalatokat abban, hogy gyorsan alkalmazkodjanak a piaci változásokhoz és a munkavállalói igényekhez.

A rendszer egyszerűen integrálható a vállalat meglévő oktatási folyamataiba és skálázható megoldást kínál a különböző méretű szervezetek számára. Az új MI megoldás segíti a vállalatokat abban, hogy hatékonyabban kezeljék a folyamatos fejlődési igényeket, javítsák a tanulási eredményeket és versenyelőnyt szerezzenek a tudásmenedzsment terén.

A projekt zárásával egyedülálló lehetőséget kínálunk a vállalatoknak, hogy modern mesterséges intelligencia eszközökkel javítsák oktatásuk eredményességét. Fedezze fel, hogyan segítheti cégét az InvigorAIM!

„A 2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00236 számú projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból nyújtott támogatásával, a 2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021 pályázati program finanszírozásában valósult meg.”